Om os

Jeg hedder Christina og det er mig, der står bag Børnenes Verden. Min ide er, at skabe et multihus, hvor du kan sælge og købe brugt dame- børnetøj og udstyr, alt imens du hygger dig med din mødre- eller fædre gruppe, veninde eller mor.

Du kan drikke kaffe i et hyggeligt cafemiljø, og samtidig med at du får et pusterum, har børnene mulighed for at boltre sig på vores store legeplads.

 

Der kommer til at foregå en del aktiviteter for både mødre, fædre, deres babyer og børn. Her kommer der et væld af muligheder, du kan melde dig ind på. Alt lige fra babyrytmik, førstehjælpskurser og babymassage og meget mere. Har du selv gode ideer til aktiviteter, er du mere end velkommen til at dele det med os - send os en mail

 

Derudover synes jeg at det er vigtigt, at vi ikke glemmer os selv når vi får børn. Der vil derfor komme masser af spændende oplæg og arrangementer med mor og far i fokus. Husk at holde øje med vores eventkalender.

Efter mange år i detailbranchen ser jeg et stigende behov for at købe brugt. Et behov, jeg også selv gerne vil støtte op om og være en del af. Kulturen handler ikke længere om at ”købe og smide ud”. Vi vil fokusere mere på bæredygtighed og værne om miljøet, så hvorfor ikke lade andre få gavn af det, vi ikke længere selv har brug for.

"Jeg håber, at i vil være med til at støtte op om Børnenes Verden og dermed støtter i også op om miljøet."

De bedste bæredygtige tanker,

Christina Lis Skov, Founder

Følg os på instagram @bornenesverden_vejle
#børnenesverden #børneloppemarked

Åbningstider:

 Man - tirs: 09:30-17:00  - Ons: 09:30 - 18.30

Tors - fre: 09:30 - 17:00 - Lørdag: 10:00-15:00

Telefon: 53 84 14 70 / Mail: info@bornenesverden.dk

 

Adresse: Pedersholms Allé 21 7100 Vejle

  • Følg os - Børnenes Verden - Vejle
  • Følg os - Børnenes Verden - Vejle
  • Børnenes Verden

© 2019  Børnenes Verden. Website  udviklet i samarbejde med Pernille Frost